Live Settings

Theme Color

Box Layout

Mode

Favourite Color
Main Color
Resetati

Feliatoare mezeluri

Feliatoare mezeluri

Subcategories

Sunt 91 produse.

Se afiseaza 1-16 din 91 produs(e)

Filtre active

Feliator FY 220 mm, lamă anti-aderentă, Celme

Feliator FY 220 mm, lamă anti-aderentă, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o mașină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 220 mm, lamă din oțel inoxidabil , Celme

Feliator FY 220 mm, lamă din oțel inoxidabil , Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o mașină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 220 mm, lamă din teflon, Celme

Feliator FY 220 mm, lamă din teflon, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o masină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 220 mm, roșu, lamă anti-aderentă, Celme

Feliator FY 220 mm, roșu, lamă standard anti-aderentă, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o mașină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 220 mm, roșu, lamă din oțel inoxidabil, Celme

Feliator FY 220 mm, roșu, lamă din oțel inoxidabil, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o masină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 220 mm, roșu, lamă din teflon, Celme

Feliator FY 220 mm, roșu, lamă din teflon, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o mașină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 250 mm, lamă anti-aderentă, Celme

Feliator FY 250 mm, anti-aderentă, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o masină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 250 mm, lamă din oțel inoxidabil, Celme

Feliator FY 250 mm, lamă din oțel inoxidabil, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o masină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 250 mm, lamă din teflon, Celme

Feliator FY 250 mm, lamă din teflon, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o mașină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 250 mm, roșu, lamă anti-aderentă, Celme

Feliator FY 250 mm, roșu, lamă anti-aderentă, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o mașină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 250 mm, roșu, lamă din oțel inoxidabil, Celme

Feliator FY 250 mm, roșu, lamă din oțel inoxidabil, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o masină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 250 mm, roșu, lamă din teflon, Celme

Feliator FY 250 mm, roșu, lamă din teflon, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o masină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 275 mm, lamă anti-aderentă, Celme

Feliator FY 275 mm, lamă anti-aderentă, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o masină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 275 mm, lamă din oțel inoxidabil, Celme

Feliator FY 275 mm, lamă din oțel inoxidabil, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o masină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 275 mm, lamă din teflon, Celme

Feliator FY 275 mm, lamă din teflon, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o mașină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid

Feliator FY 275 mm, roșu, lamă anti-aderentă, Celme

Feliator FY 275 mm, roșu, lamă anti-aderentă, Celme. Feliatoarele FY sunt concepute ca un feliator de bază din aluminiu turnat cu o finisare chimică adecvată pentru contactul cu alimente; cu o dimensiune potrivită, utilizare și curățare ușoară, echipate corespunzător pentru o mașină profesională cu toate cerințele privind siguranța.
Rapid